Trofee


Bij ons kun je niet alleen terecht voor het personaliseren van een breed scala aan producten, maar wij bieden ook de mogelijkheid om unieke trofeeën op maat te laten maken voor jouw evenement.

We hebben al veel verschillende trofeeën gemaakt bijvoorbeeld voor de zomercarnaval en daarnaast maken wij elk jaar de trofee voor de Grolse kermis Wij ontwerpen volledig op maat gemaakte trofeeën die perfect passen bij jouw evenement! Onze trofeeën zijn niet beperkt tot alleen hout. Hoewel we ook houten trofeeën maken, hebben we vaak de voorkeur om een combinatie van materialen te gebruiken. Zoals je kunt zien naast deze tekst, is deze bokaal ontworpen met een prachtige mix van hout en acrylaat. Dit resulteert in een unieke en persoonlijke prijs voor de winnaar.

Naast het ontwerpen en vervaardigen van bokalen en trofeeën voor jouw evenement, bieden wij ook een product aan dat je eenvoudig kunt samenstellen: onze houten trofee. Hiermee kun je snel je eigen prijs voor het evenement creëren. Als je liever iets persoonlijks wilt, neem dan gerust contact met ons op. De kosten van een trofee variëren uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid, maar meestal kun je al een persoonlijk ontwerp krijgen vanaf 50 euro.

Waarom een trofee van skuur?

Bij ons kun je rekenen op een snelle en betrouwbare service, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze bokalen of onze andere service en ontdek hoe we jouw kunnen helpen met een unieke en persoonlijke prijs. Bekijk hier onder nog meer trofeeën die wij hebben gemaakt. Zoals de trofee voor de kanonsloop en voor een aantal andere events