Zakelijk

Fysiek design voor jouw bedrijf

Kan jouw bedrijf wel wat extra’s gebruiken? Dan helpen we je graag bij het ontwerpen van jouw eigen belettering en bewegwijzering, zodat de klanten jou vanaf een afstandje herkennen. Verder zijn wij gespecialiseerd in het graveren van glas, metaal, hout, acrylaat en spiegels. Zo druk jij letterlijk en figuurlijk gemakkelijk jouw stempel op borrelplanken, glazen, onderzetters en meer. Wij maken al deze producten met de hand en verwerken jouw logo binnen no-time op vele producten. Zelfs als je een trofee of bokaal nodig hebt voor een vereniging, een evenement of een kermis ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in ons lookbook van opdrachten die wij recent al uit hebben mogen voeren.

Relatiegeschenken & kerstpakketten

Uw werknemers, partners en klanten verdienen natuurlijk een origineel geschenk. Of het nu gaat om een welkomstgeschenk, een jubileum of een afscheid – Skuur maakt een uniek relatiegeschenk dat past bij jouw bedrijf. Ook kan het een persoonlijke toevoeging zijn voor de kerstpakketten die jouw werknemers zullen ontvangen dit jaar. Standaard kerstpakketten zijn zóóó 2019

Kopje koffie doen in de Skuur?

Wij ontdekken graag wat jouw échte wensen zijn. We overleggen dan ook persoonlijk met jou als klant over de mogelijkheden, zodat we jouw bestelling snel kunnen leveren. Skuur staat voor vriendelijkheid en nuchterheid en behandelt iedereen dan ook met evenveel respect. Of je nu een kleine of een grote klant bent, bij ons ben je simpelweg altijd belangrijk. Ben jij net als wij een (Achterhoekse) ondernemer met gevoel voor originaliteit en persoonlijkheid én verkoop jij ook unieke producten? We vinden het altijd leuk om samenwerkingen aan te gaan en elkaar zo te kunnen helpen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dit zijn er ontzettend veel! Neem dus vooral eventjes contact met ons op, zodat we samen naar een mooi eindproduct toe kunnen werken.

Wij staan voor originaliteit en persoonlijkheid, dus wij werken graag samen met andere (Achterhoekse) ondernemers die unieke producten verkopen. Zo kunnen we elkaar helpen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lookbook

Hout lasersnijden
Hout lasersnijden

Wij graveren en lasersnijden hout wil je een tof project zien of meer weten? Klik dan hier

Acrylaat lasersnijden
Acrylaat

Wij lasersnijden ook acrylaat en plastic. Zo maken wij bijvoorbeeld logo's voor bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!

Glas graveren
Glas

Wij graveren ook glas. Dit kan een klein logo zijn op een wijnglas voor een luxe uitstraling van uw restaurant of cafetaria of een hele foto gegraveerd in een glazenblok! Meer weten klik hier!

Metaal graveren
Metaal graveren

Wij graveren ook metaal. Dit doen we met cermark spray het laat een zwarte gravering achter die er vast in wordt gebrand voor een mooi resultaat!

previous arrow
next arrow