Over ons

Minou

Typmiep

Ik ben Minou, de typmiep van Skuur. Ik ben sinds kort werkzaam in het bedrijf van m’n broer. Ik verzorg onder andere de invulling van de webshop. Ook houdt ik me bezig met de social media van Skuur. Verder verricht ik nog wat andere administratieve taken. 

Raymond

Handige harrie

Ik ben Raymond, de handige harrie van Skuur. Ik heb veel verstand van allerlei soorten materiaal. Zo weten wij precies welk materiaal het meest geschikt is voor jouw project. Verder help ik mee in de productie en kijk ik met mijn technische blik hoe we je het beste kunnen helpen.

Thijs

Professioneel prutser

Ik ben Thijs, de professioneel prutser. Ik doe eigenlijk van alles. ik ontwerp nieuwe producten, houd de social media bij, help mee met de productie en ga opzoek naar nieuwe klanten. En natuurlijk prutsen in de Skuur.

Marieke

Verzorger innerlijke mens

Ik ben Marieke, de koffievrouw en postbode van Skuur. Ik zorg ervoor dat de pakketjes worden ingeleverd bij een dpd punt en onderhoudt op de markt graag de persoonlijke contacten. Daarnaast zet ik graag koffie voor de jongens!

Max

Prins en waakhond

Waf waf waf! Woef woef waf waf. Aandacht! Waf woef waf waf waf woef waf.

Toekomstige collega

We zijn nog niet op zoek

Wil je toch graag een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom neem wel even contact op!

Vragen of opmerkingen

Neem contact met ons op, wij staan u graag ter woord! Volg ons ook op facebook en instagram om de laatste trends te volgen en op de hoogte te blijven van ons nieuws.

Waarom kies je voor skuur?