Retour- / verzendbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Als u een geldige reden heeft kunt u de bestelling bij ons annuleren. Houd er rekening mee dat elke decoratie op maat word gemaakt dus dat u alleen als de decoratie kapot is de decoratie kunt terug sturen. Alle maten die in de beschrijving staan zitten dus niet standaard in ons assortiment en worden daarbij uitgesloten van het herroepingsrecht. Daarnaast willen we je er op wijzen dat er nerven in hout zitten en dit geen legitieme reden is om het te retourneren. Natuurlijk kan u altijd contact met ons opnemen over een eventuele oplossing. Daarnaast zijn onze houten producten niet geschikt voor buiten of vochtige plekken zoals de badkamer. Als u wel iets voor buiten wil kunnen we het van acrylaat maken.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skuurpp.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Verkeerde maat aangeklikt? Wij kijken of we u tegemoet kunnen komen maar het is in principe niet mogelijk dit te retourneren. Wij maken namelijk alles op maat dus ook voor u. Bekijk en lees dus goed de beschrijving. (zie hierboven)

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,60 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 5,60 voor bestellingen onder de € 75,-
5,60 voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD. Over het algemeen zal de aflevering de aankomende week tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.