Tractor/trekker decoratie

Stap binnen in onze uitgebreide wereld van tractor- en trekkerdecoratie, waar we een scala aan unieke houten wandpanelen aanbieden die elke ruimte transformeren in een eerbetoon aan het agrarische erfgoed. Onze collectie omvat een diverse reeks modellen, waaronder de iconische Massey Ferguson, John Deere, Fendt, International, New Holland, en nog veel meer!

Waarom kiezen voor onze Traktor houten wanddecoratie:

  • Unieke Ontwerpen: Onze houten wanddecoratie zijn met liefde en vakmanschap vervaardigd tot gedetailleerde panelen van tractors. Waaronder John Deere, Fendt, International, New Holland, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een specifiek merk of een gepersonaliseerd ontwerp, wij hebben het allemaal.
  • Maatwerk: Naast ons bestaande assortiment bieden wij ook de mogelijkheid om je eigen trekker te laten maken. Laat ons weten welk model je in gedachten hebt en wij maken een uniek wandpaneel dat perfect past bij jouw smaak.
  • Zakelijke Bestellingen: Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor je bedrijf ? Wil je meerdere panelen bestellen voor zakelijke doeleinden? Neem contact met ons op voor speciale kortingen en mogelijkheden voor zakelijke bestellingen.
  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze houten wandpanelen worden vervaardigd van hoogwaardig hout en zorgvuldig bewerkt om een langdurige en duurzame kwaliteit te garanderen. Elk stuk is uniek en draagt bij aan de sfeer en uitstraling van elke ruimte.
  • Personalisatie: Voeg een persoonlijke tint toe aan je interieur door te kiezen voor een paneel met je eigen ontwerp. Maak je keuze en laat je passie voor trekkers zien!

Of je nu een liefhebber bent van trekkers of op zoek bent naar een uniek cadeau. Onze Traktor Decoratie is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef je interieur een authentiek landelijk tintje!

trekker wanddecoratie
traktor wanddecoratie
tractor houten wanddecoratie

Meer informatie over de houten tractor wandpanelen


Tractor- en trekkerdecoratie, unieke houten wandpanelen die een eerbetoon zijn aan het agrarische erfgoed. Onze collectie omvat een diverse reeks modellen, waaronder de iconische Massey Ferguson, John Deere, Fendt, International, New Holland, en nog veel meer!

Of je nu een boerderij, een loonbedrijf, of gewoon een passie voor trekkers hebt. Onze wanddecoraties zijn ontworpen om te imponeren. Elk stuk wordt met vakmanschap vervaardigd van hoogwaardig hout en met zorg geschuurd of geverfd om een prachtige afwerking te garanderen.

Onze wandpanelen zijn niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar ook voor in de kantine van een loonbedrijf, op kantoor of als een uniek geschenk voor boeren. Versterk de band met je klanten door hen een uniek relatiegeschenk te geven dat hun liefde voor het boerenleven weerspiegelt.

Maten en grote

Je hebt de vrijheid om de perfecte grootte te kiezen die past bij jouw ruimte en behoeften. Van de compacte 42 x 30 cm tot de indrukwekkende 80 x 58 cm, er is een maat die bij elke muur past. Het kan ook nog groter. Neem daarvoor contact met ons op!

Bovendien bieden we zakelijke bestellingen aan met speciale kortingen voor loonbedrijven en boeren. Neem contact met ons op voor maatwerkopties of voor het creëren van een gepersonaliseerd wandpaneel dat past bij de identiteit van je bedrijf.

Bekijk onze volledige collectie van tractor- en trekkerwanddecoraties en geef je ruimte een unieke en landelijke uitstraling