Op maat gemaakte verlichting

Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak bij het creëren van op maat gemaakte decoratie en unieke interieurdecoratie. Wij zijn namelijk helemaal enthousiast als het gaat om het ontwerpen van op maat gemaakte kunstwerken en decoratie die helemaal passen bij jouw wensen en smaak.

Zo hebben wij onlangs een te gekke opdracht gehad van een klant die ons vroeg om haar eigen Mercedes-auto als kunstwerk te ontwerpen. Na het ontwerpproces hebben we het resultaat aan haar voorgelegd en nog verder aangepast zodat het helemaal naar haar zin was. En wat een fantastisch resultaat! De klant stuurde ons zelfs gave foto’s en een filmpje waarin te zien was dat ze led-verlichting had toegevoegd aan het ontwerp. Zo werd het helemaal compleet en tot leven gebracht.

Deze ervaring heeft ons geïnspireerd om op maat gemaakte verlichting aan te bieden als nieuwe dienst. Binnenkort gaan we namelijk enkele van onze ontwerpen omtoveren tot unieke led-lampen die je bij ons kunt bestellen. Zo wordt het helemaal jouw eigen stijl en persoonlijkheid die straalt in jouw interieur. We kunnen niet wachten om jouw ideeën te horen en aan de slag te gaan met jouw eigen op maat gemaakte decoratie en verlichting nu alvast bestellen neem contact op!