Horeca decoratie

Bij Skuur bieden we een breed scala aan decoratiemogelijkheden voor horecaondernemers. Zo ook horeca decoratie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een unieke wanddecoratie ontwerpen en maken die perfect past bij de sfeer van jouw zaak, zoals we hebben gedaan voor de kroon in Groenlo met de drie apen die zwijgen, zien en horen. Maar ook het maken van unieke tafeldecoraties, lampen of andere decoratieve elementen behoort tot de mogelijkheden van de horeca decoratie die wij aanbieden.

horeca decoratie

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke decoratie het beste bij jouw zaak past. Daarom denken wij graag met je mee en geven wij advies over de beste opties voor jouw situatie. Ook kunnen we verschillende materialen en stijlen laten zien, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wil je graag meer informatie over onze decoratiemogelijkheden voor de horeca? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij het creƫren van een aantrekkelijke en sfeervolle horecagelegenheid, waarbij we de horeca decoratie perfect laten aansluiten bij de sfeer van jouw zaak.

Klant case: De Kroon Groenlo

Tijdens hun vakantie hadden Frans en Annelies soortgelijke beelden gezien van een prachtige wanddecoratie met drie apen die zwijgen, zien en horen. Ze waren meteen verkocht, maar de beelden waren te groot om mee naar huis te nemen. Een aantal weken geleden kwamen ze daarom met hun wens bij ons, bij Skuur. En natuurlijk staan wij altijd klaar om de dromen van onze klanten waar te maken!

horeca wanddecoratie

Hoe gingen we aan de slag met deze persoonlijke horeca decoratie?

We begonnen met het ontwerpen van een grafische tekening van de apen en hebben Frans en Annelies een voorbeeld laten zien van hoe het ongeveer zou worden. Na wat wikken en wegen, kwamen we tot het perfecte ontwerp. Met behulp van onze laser snijder hebben we de apen uit hout gesneden en vervolgens zwart geverfd. Het mooie aan hout is dat je nog iets van structuur ziet in de decoratie, waardoor het geheel een natuurlijke uitstraling krijgt.

En waarom hebben we voor zwart gekozen? Simpelweg omdat de decoratie op moet gaan in de omgeving en Frans en Annelies dit zelf ook mooier vonden. Het resultaat is een prachtige wanddecoratie die perfect past bij de sfeer van de kroon en een echte eyecatcher is voor de bezoekers.

Tevreden klanten

Toen we de wanddecoratie van de 3 apen bij De Kroon in Groenlo gingen ophangen, waren Frans en Annelies erg enthousiast. Terwijl wij bezig waren met het ophangen van de decoratie, keek Frans vol trots toe en zei: “Ja, dit hoort hier thuis!”. Het was duidelijk dat ze erg blij waren met het resultaat en dat de decoratie perfect paste bij de ambiance van de horecagelegenheid. Het is altijd fijn om te zien dat onze klanten tevreden zijn met het werk dat we doen bij Skuur.


Wil je ook zo’n unieke decoratie voor jouw horecazaak? Neem dan gerust contact met ons op!

sfeer in horecazaak